Heeft u hulp of advies nodig?

We helpen je graag.

Alle goede dingen beginnen met een gesprek. Dus laten we praten. We denken graag mee over uw ideeën.

Stuur een bericht

Xenonstraat 156
1362GH ALMERE
The Netherlands

T  +31 (0)36 8200 310

Uw gegevens

3 IN 1 kranen geven stoomend heet gefilterd water en warm en koud water voor huishoudelijk gebruik. 4 IN 1 kranen geven dampend heet gefilterd water, gefilterd koud water en huishoudelijk warm en koud water.

Pronteau is onderdeel van de Abode familie, onze passie is het ontwerpen van hoogwaardige, trendy keukenkranen en spoelbakken. Onze stijlvolle ontwerpen met Italiaanse productie-invloeden maken onze Pronteau anders dan vele anderen. We richten ons op een reeks van de meest trendy afwerkingen in ons portfolio en breiden ons aanbod zo vaak als nodig uit. Het Abode-team heeft een uitgebreide kennis van de keukenmarkt, waardoor we voorop lopen als het gaat om het ontwerpen van keukenkranen in Groot-Brittannië. We hebben ook een aantal verschillende Pronteau-series met verschillende methoden om heet water te stomen, dus hopelijk is er voor iedereen een geschikte optie. We richten ons op verschillende stijlen van kranen in ons aanbod om zo goed mogelijk bij de keuken van onze klanten te passen, zodat ze de perfecte kraan hebben met het extra voordeel van stomend heet en gefilterd koud water (op 4 IN 1 modellen). Onze nieuwe PB2X ketel is compact maar innovatief met een eenvoudige installatiemethode en een aantal functies verpakt in één klein pakket.

Veel van onze klanten zeggen dat ze niet meer weten wat ze deden voordat ze een Pronteau-stoomwaterkraan hadden en nu ze er een hebben, kunnen ze niet meer zonder!

Ja, alle Abode-kranen passen in een standaard kraangat van 35 mm.

Onze Pronteau-kranen worden met liefde gemaakt en grondig getest in onze fabriek in Italië, voordat ze de reis naar het centrum van uw keuken en dagelijks leven maken.

Messing, afgewerkt in luxe finish coatings.