pt1142 (2)

Prothia Quad 3 IN 1 heet waterkraan

Vanaf € 649,-

Meer functionaliteit

Onze Prothia 3 IN 1 biedt het gemak van warm, koud en 98° direct stomend water, terwijl tegelijkertijd uw werkblad wordt vrijgemaakt zodat er aan de eisen van het drukke gezinsleven van vandaag wordt voldaan. Prothia bevat veel technologie met minimaal gedoe en biedt u de perfecte warme drank in het nieuwste stijlvolle design.

prothia monobloc swan 3 in 1 in chrome pt1130 98 5

prothia monobloc quad 3 in 1 in brushed nickel pt1141 94 2

5 trendy kleuren, 2 uitloopkeuzes voor alle decors

prothia monobloc quad 3 in 1 in matt black pt1142 93 2
prothia monobloc quad 3 in 1 in chrome pt1140 95 2
prothia monobloc quad 3 in 1 in brushed brass pt1143 92 3
prothia monobloc quad 3 in 1 in brushed nickel pt1141 94 2

Stel uw eigen Prothia samen

Gebruik de Pronteau-configurator om uw eigen Prothia 3 IN 1 heetwaterkraan samen te stellen.

pt1144

3 IN 1 Eigenschappen & voordelen

Bespaar tijd

Een Pronteau in de keuken maakt gegarandeerd een verschil en laat u nadenken over hoe u het zonder stomende heet waterkraan hebt kunnen stellen.

Creëer de perfecte warme drank

Bij al onze warm waterproducten kunt u de boiler instellen op temperaturen tussen 80 en 98 graden, zodat u water kunt afgeven op de optimale temperatuur voor uw behoeften.

Stroomlijn de keuken

Maak werkblad- en koelkastruimte vrij van waterkokers en filterkannen voor rommelvrije werkbladen en die extra koelkastruimte die we vaak nodig hebben.

Verminder waterverspilling

Omdat de waterkoker niet telkens hoeft te worden gevuld wanneer een warme drank wordt gemaakt of een pan moet worden gevuld, zult u merken dat er minder water en energie wordt verspild in het huishouden.

Verbeter de smaak van dranken

Alle Pronteau-producten worden geleverd met een filter. Deze filter heeft een belangrijke functie: hij houdt de kwaliteit van uw boiler op lange termijn in stand en voorkomt kalkaanslag.

Geen zorgen over veiligheid

De warmwaterkranen van Pronteau zijn voorzien van een tweetraps veiligheidshendel om het stomende hete water uit te laten stromen. De uitloop voelt ook koel aan dankzij de centraal geïsoleerde uitloop.

GRATIS installatie ter plaatse

Zo eenvoudig en gemakkelijk als onze systemen te installeren zijn, bieden we nu een complete installatieservice voor uw stomende warmwaterkraan . Bestel uw Pronteau gewoon rechtstreeks bij ons en kies bij het afrekenen voor installatie. Zodra uw product is geleverd, kunt u ons bellen om een afspraak te maken.

warranty installation

proboil.2x

PROBOIL.2X

Verfrissend slimmer

PROBOIL.2X is de volgende generatie intelligente warmwaterkokers, die snel en probleemloos dampend heet gefilterd water levert met één druk op de knop.

Dit model is snel en eenvoudig te installeren, biedt een roestvrijstalen tank van 2 liter, een installatie zonder gereedschap en is een geïsoleerd model met lage bedrijfskosten, maar met snelle herkooktijden en eenvoudige intuïtieve digitale bediening.

icon garantie

5 jaar garantie

De Pronteau-warmwaterkranen worden geleverd met een uitgebreide garantie van 5 jaar op de kraan en 2 jaar op de boiler.

icon montage

Gratis installatie

De Pronteau-warmwaterkranen worden geleverd met de mogelijkheid om dit gratis te installeren

icon bezorging

Gratis bezorging

2-3 dagen levering voor doe-het-zelf-installaties met gratis terugzending